Rólunk

A nemesfémből készült ékszerek és a drágakő mindig is vonzották és ma is vonzzák az embert. Kedvelt ajándék tárgyak, melyek keretet adnak egy nő szépségének v. hirdetik egy férfi gazdagságát. A művészi értékük mellett jó befektetési és értékmegőrzési lehetőséget kínálnak: hiszen egy drágakő ragyogása örökké tart.

A gazdasági válságos időkben a pénz veszít az értékéből. Ezt igazolják az egyre magasabbra szökő arany és gyémánt árak is.

Ezzel párhuzamosan tapasztaljuk azt is, hogy az ékszer vásárlási szokások szintén változásokon mennek át: az emberek jobban megnézik, hogy mibe fektetik a pénzüket. Kevesebb, de annál igényesebb, drágább ékszert vásárolnak.

Az igényes, természetes drágakövekkel ékesített ékszer nélkülözhetetlen tartozéka a drágakőminőségét igazoló, kereskedelemtől és az ékszergyártástól független drágakő laboratórium által kiállított minőségi certifikát.

 

Számomra a drágakövek a Teremtő és a Természet nagy ajándékai: örömet, vigasztalást és reményt nyújtanak.  A ragyogó külsők mögött, zárványaik mikrokozmoszában alázattal olvasom élettörténetüket, látom szenvedéssel szerzett  sebeiket és gyógyulásaikat...


Dr. Szitó Tánya

a tudományok kandidátusa

laborvezető